VERHAAL

Mijn leven is muziek…

Al van kleins af aan ben ik bezig met muziek en zingen.
In 2010 ben ik begonnen met het opnemen van covers op mijn Mp3 speler (die ik gekregen had voor mijn verjaardag) en zette die toen op een cd met een zelf met de handgetekend cd boekje.

 

Vanaf 2012 schrijf en produceer ik mijn eigen muziek.
Ook die zette ik op een cd maar dit keer met een cd boekje gemaakt in Paint (later in Photoshop) Die liedjes nam ik op via ‘’Garageband’ op de iPad. Dat waren natuurlijk niet echt hele goede nummers qua muziek vind ik zelf.

‘’Maar het begin is er’’ zei mijn oma altijd.
 

In 2015 kreeg ik van mijn opa en oma mijn allereerste gitaar en leerde de eerste 3 akkoorden op de gitaar die mijn oma nog wist van vroeger.

Later heb ik mezelf meerdere akkoorden aangeleerd en ben ik ook begonnen met het uitzoeken van piano akkoorden en speel ik dus ook piano.
Het eerste nummer wat redelijk gelukt was (vond ik toen) was een nummer waarmee ik auditie heb gedaan voor het Junior Songfestival in 2015.

In 2017 kwam mijn eerste officiële nummer ‘’Maar waarom’’ uit op o.a. Spotify, iTunes en Deezer. De clip daarvan is inmiddels meer dan 5 duizend keer bekeken op YouTube.
Datzelfde jaar bracht ik een cd uit met 8 nummers (natuurlijk zelf geschreven en geproduceerd)


In april 2018 schreef ik het nummer ‘’Herinnering’’ die later dat jaar ook online kwam op Spotify, iTunes en Deezer.

Na dit nummer had ik last van een ‘’Writers block’’ (de muziek was er wel maar ik had geen tekst of de tekst was er juist wel maar er kwam geen melodie of er kwam zelfs helemaal niks)

Uiteindelijk heb ik besloten om het liedjes schrijven even aan de kant te zetten en goed te luisteren naar muziek die ik tof vind om te horen.
In december 2018 kreeg ik uit het niets nieuwe inspiratie en heb ik ook een nieuwe sound ontdekt en schreef ik het nummer Prooi dat op 14 februari 2019 verscheen net zoals het nummer Aan en Kijk Niet Achterom.

© 2017 - 2019 

DESIGN: TIM OLING | CONTACT